Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998

слика, масла на платно, гваш и акрилни

Сликарство - ова е една од најстарите уметности во земјата. Со векови уметниците ги подобрија нивните вештини, Ние сме со користење на нови материјали и нови, создаде нови стилови, особено шалче тест ... И денес, слика, масла на платно, гваш, акрилик Не можев да го соборат квалитет отпечатоци на платно или хартија, кој ви овозможува да се добие слика брзо и евтино. Затоа, се повеќе и повеќе луѓе сакаат книга за уметност, слики искусен уметник, кој ќе се создаде ексклузивна решение за внатрешни работи, оригинални и необични подарок за еден колега, бизнис партнер или близок. Сликарство, исто така може да бидат оригинални бизнис потег - на пример,, слики може да ги красат маици, чаши и сувенири, која ќе стане алатка за профит.

Што да очекувате?

Ако сте во потрага по згреши и иновативни решенија за бизнис, или да изберете подарок на некого, а исто така и ако не сте пронашле соодветна слика меѓу готовите дела, контакт! Внимателно, Јас ќе извршам работа од секаква сложеност брзо и по прифатлива цена. Развојот на скицата обично трае неколку часа, во исто време, ќе ги земам предвид сите ваши желби и барања. Затоа резултатот, што ќе го предложам, секогаш оригинално. Receiveе добиете ексклузивна слика, која може да се користи како, колку што сакате! Главните фази на:

1. Избрани материјал е грундира, темелно сушат (на пример, Подготвуваат платно или картон).
2. Јас сум бил студираат црти на лицето и фигурата на гледачка или слика, на која ќе се создаде веб-.
3. помош на јаглен планирам иднина предмет на сликата, а потоа - underpainting, што е, на најголемите области на слика.
4. Потоа, со помош на селектираните материјали и алатки (на пример, нафта и четка или шпакла) Јас создаде слика, Јас земам бои и прописи за поединостите на слики.

Со задоволство би работела за комерцијална употреба, внатрешна декорација, присутни, како и работата на студентите. Ако сакате, можам да ја старејам сликата или да ја распоредам во рамка за багет.

Зошто ќе ви се допадне резултатот

Нарачајте слика Секогаш е одличен избор! Јас сум професионален уметник со долго практично искуство, затоа, соработката има голем број на предности:

висок квалитет на работа;
земајќи ги предвид вашите желби (стил на работа, степен на цртање, посакуван формат, карактеристики на позадината, работен материјал (акрилик, нафта, гваш и сл.);
брзина на извршување (просек 2-3 денови);
можноста за сликање на слика во багет;
слика може да се нарача од далечина;
Ако планирате да ги красат слика на сувенири, на пример, Маици, Јас се развие проект или превод на слика во електронска форма.

Контакт - Јас секогаш се слуша внимателно на потребите на клиентите, до најситни сложността спроведување на идеи!