Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Мечеть на Петроградке. 45х90, чёрная бумага, гелевая белая ручка.2005
06.02.2018
Петроградка. 50х90, крафт-маркер.2005
08.02.2018

Зграда на одделот за дизајн на Академијата Штиглиц, Улица Чајковскиј, 60x86, хартија, гваш, 2002

главните » слика » Зграда на одделот за дизајн на Академијата Штиглиц, Улица Чајковскиј, 60x86, хартија, гваш, 2002

Зграда на одделот за дизајн на Академијата Штиглиц, Улица Чајковскиј, 60x86, хартија, гваш, 2002