Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Вечера. Комарци на главата.
Вечера, 60х80см, платно, нафта. 40 000стр.
03.03.2018
Космокот 2018, платно, нафта, 90х70см 35 000стр.
05.03.2018

Китови убијци, сликарство во масло 70х90см. 30 000стр.

главните » графика » Китови убијци, сликарство во масло 70х90см. 30 000стр.

Китови убијци. картина маслом, кот, мачка, коты, мачки

Китови убијци. (сликарство во масло 70х90см, мачка, мачка, мачки, мачки)

Сликање во внатрешноста

Сликање во внатрешноста

роспись стены

роспись стены

Дизайн футболки с котом Дизайн футболки с котом

Дизайн футболки с котом

Китови убијци 2018, хартија, мастило, 70х90, кот, мачка

Китови убијци (хартија, мастило, 70х90см)