Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Петроградка. 50х90, занаетчиски маркер 2005 година
08.02.2018
Вечера. Комарци на главата.
Вечера, 60х80см, платно, нафта. 40 000стр.
03.03.2018

Покриви на Санкт Петербург. 60х45, хартија, гваш, 2001

главните » слика » Покриви на Санкт Петербург. 60х45, хартија, гваш, 2001

Покриви на Санкт Петербург. 60х45, хартија, гваш, 2001