Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998

Бројки и графика

Бројки и графика - тоа е секогаш привлечен решение за декорација на промотивни материјали, ентериер, како и основа за работата на секој уметник. Бројките може да се бара не само како елемент на декор: понекогаш студенти по уметност-графички факултети треба помош од професионалец, кои ќе настапат за нив или менување на цртање, ако квалитет на перформанси не е доволно време, или тема не предизвикува инспирација. Јас може да се цел цртежи и графики со висок квалитет: Јас работам во различни стилови, со различни материјали, па дури и на најсложените клиенти ќе бидат задоволни со соработката.

Предлог за познавачите

графички дизајн во моите перформанси не го вклучува само скица на картон, занает хартија или акварел. Работам како компјутерска графика, за да можам да да нарачате:

дизајн шема лого;
тетоважа скица;
внатрешен сликарство;
студентска работа;
миленичиња слика;
портрет итн.

Јас сум уметник со долгогодишно искуство, луѓе, кои секојдневно се посветува часа подобрување на нивните вештини. Знам различни техники и техники на цртање, работи на графички таблет и "традиционалните" материјали - платно, хартија, итн. Можете да бидете сигурни, дека мојата работа ќе ги задоволи сите ваши потреби и барања, изгледа естетски префинета. Цртеж или графика ќе ги реши сите нејзините задачи: Ако ова лого, тогаш тоа ќе работи на свеста на вашиот бизнис и решавање на други деловни проблеми, ако цел цртеж како подарок - тоа сигурно ќе ве молам и изненадување тоа, кој ќе prepodneson. Мојата работа ефикасно погледна во внатрешноста, и студент цртежи секогаш се ценат, а се во согласност со барањата, кои им се наметнати од страна на наставниците.

Висок квалитет и ефикасноста на извршувањето на работите на било сложеност, вршење на оригиналност, создавање на ексклузивни дела во согласност со вашите желби - тоа е она што го разликува мојата работа од предлозите на други уметници и дизајнери.

работа, особено

Јас сум подготвен да се изврши секој ред! обраќајќи, не заборавајте да се:

рокови;
Ако не ви требаат компјутерска графика, потоа изберете материјали, кои би сакале да се види работата (картон, платно, крафт; слика маркер, со молив, пенкала гел, мастило, итн);
формат;
сите барања за цртање, на пример, саканиот стил, се фокусираат на деталите, итн.

Мојата работа - тоа е секогаш квинтесенција на професионалност, симбиоза со својата креативност, затоа, цртежи и графики - тоа не е само за внатрешна декорација, но исто така е средство за профит, ако ги користите за комерцијални цели!