Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
заговор. слика, платно, нафта
Ритам на животни Z, платно, нафта, 90х70см, 40 000стр.
16.03.2018

Вороние. Маслено сликарство 90х70см. 45 000стр.

главните » графика » Вороние. Маслено сликарство 90х70см. 45 000стр.

врани маслена слика

Масло на платно, платно 90х70см, анималистика, авангарда, поп-арт
Масло на платно, платно 90х70см, анимализам, авангарда, поп уметност

Вороние, сликање во внатрешноста

Сликање во внатрешноста
Слика во внатрешноста

гавран на сноуборд сликарски дизајн

Сликање на сноуборд, украсување на таблата, дизајн
Сликање на сноуборд, декорација на табла, дизајн

Тетоважа со гавран

Тетоважа
Тетоважа
Voronye улична уметност графити на куќата
улична уметност, графити на куќата
улична уметност, графити на куќата

гавран гуаче

Сликање со гуаче на хартија
Сликање со гуаче на хартија

Равен пенкало, перо, лагер

Цртеж, графика со пенкало, пенкало, лагер
Цртеж, графика, пенкало, лагер

гавран гуаче Равен маскара гавран гуачегаврани гиф анимација