piktor -
Oleg Solovyov

Shifra dhe grafika

Shifra dhe grafika - ajo është gjithmonë zgjidhje tërheqëse për dekorimin e artikujve promovuese, i brendshëm, si bazë për punën e çdo artist. Shifrat mund të kërkohet jo vetëm si një element i dekor: nganjëherë fakultete studentët e artit-grafik nevojë për ndihmën e një profesionist, të cilët do të kryejnë për ta ose modifikojë vizatim, nëse performanca cilësia nuk ka kohë të mjaftueshme, ose tema nuk shkakton frymëzim. Unë ju mund të vizatimet rendit dhe grafika me cilësi të lartë: Unë punoj në një shumëllojshmëri të stileve, me materiale të ndryshme, kështu që edhe konsumatori më të kërkuar do të jenë të kënaqur me bashkëpunimin.

Propozimi për connoisseurs

e dizajnit grafik në performancën time ajo përfshin jo vetëm një skicë mbi kartoni, letër artizanale ose me bojëra uji. Unë punoj si një kompjuter grafikë, kështu që unë mund të për të porositur:

dizajni model logo kompani;
tattoo sketch;
një pikturë e brendshme;
puna nxënës;
foto manar;
portret etj.

Unë jam një artist me përvojë të gjerë, njerëz, të cilët çdo ditë i kushton orë të përmirësuar aftësitë e tyre. Unë e di teknika të ndryshme dhe teknika të vizatimit, duke punuar në një tabletë grafike dhe materiale "tradicionale" - kanavacë, letër, etj. Ju mund të jetë i sigurt, se puna ime do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja dhe kërkesat, duken aesthetically i kënaqshëm. Vizatim ose graphics do të zgjidhë të gjitha detyrat e saj të caktuar: Nëse kjo logo, atëherë ajo do të punojë në vetëdijesimin e biznesit tuaj dhe zgjidhjen e problemeve të tjera të biznesit, në qoftë se ju të urdhërojë një vizatim si një dhuratë - ai me siguri do të ju lutemi dhe shtimin e papritur, i cili do të prepodneson. Puna ime në mënyrë efektive shikuar në të brendshme, dhe vizatimet e studentëve gjithmonë janë vlerësuar, pasi ato janë në përputhje me kërkesat, imponuar mbi ta nga mësuesit.

Cilësi të lartë dhe efikasitetin e ekzekutimit të veprave të ndonjë kompleksitet, kryejnë origjinalitetin, Krijimi i veprave ekskluzive sipas dëshirave tuaja - kjo është ajo që e dallon punën time nga propozimet e të tjerë artistë dhe disenjatorët.

punojnë sidomos

Unë jam gati për të ekzekutuar ndonjë urdhër! adresim, mos harroni të:

afatet;
Nëse keni nevojë për asnjë grafika kompjuterike, pastaj zgjidhni materiale, të cilat ju do të donte për të parë punën (karton, kanavacë, kraft; foto marker, në laps, stilolapsa xhel, ngjyrë, etj);
format;
të gjitha kërkesat për vizatim, për shembull, stilin e dëshiruar, të përqëndrohet në detaje, etj.

Puna ime - ajo është gjithmonë thelbi i profesionalizmit, Simbiozë e saj me krijimtarinë, prandaj vizatime dhe grafika - kjo nuk është vetëm dekorimin e brendshëm, por edhe një mjet për fitim, në qoftë se ju përdorni ato për qëllime komerciale!