piktor -
Oleg Solovyov

pikturë, piktura vaj, bojë uji opake dhe akrilik

Painting - kjo është një nga artet më të vjetra në tokë. Për shekuj me radhë artistët kanë përmirësuar aftësitë e tyre, Ne jemi duke përdorur materiale të reja dhe të reja, krijuar stile të reja, veçanërisht shpifjeve mbulesë ... Dhe sot, pikturë, piktura vaj, bojë uji opake, akrilik Unë nuk mund të rrëzojë printime me cilësi në kanavacë ose letër, e cila ju lejon për të marrë një foto të shpejt dhe me çmim të ulët. Prandaj, gjithnjë e më shumë njerëz duan art libër, pictures një artist me përvojë, e cila do të krijojë një zgjidhje të veçantë për të brendshme, dhuratë origjinale dhe e pazakontë për një koleg, partner biznesi apo të dashur. Pikturë mund të jetë origjinale veprim biznesi - për shembull,, fotografitë mund të dekoroj bluza, kriklla dhe suvenire, e cila do të bëhet një mjet për fitim.

Çfarë duhet të presin?

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të presentable dhe inovative për biznesin, ose zgjidhni një dhuratë për dikë, dhe në qoftë se ju nuk mund të gjeni modelin e duhur në mesin e punëve të kryera, kontakt! me kujdes, shpejt dhe affordably çmim për të kryer punën e ndonjë kompleksitet. Zhvillimi i skicës zakonisht zgjat disa orë, në të njëjtën kohë unë do të marrë parasysh të gjitha dëshirat tuaja dhe kërkesat. Prandaj, rezultati, unë ofroj, gjithmonë origjinale. Ju do të merrni një imazh të veçantë, të cilat mund të përdoren si, sa të doni! Fazat kryesore të:

1. materiali i zgjedhur është primed, tharë tërësisht (për shembull, canvas primed ose kartoni).
2. Unë kam qenë duke studiuar tiparet e fytyrës dhe figurën e kujdestare fëmijësh apo imazh, në të cilën internetit do të krijohet.
3. Ndihma qymyr I planifikojë një subjekt të ardhmen e foto, dhe pastaj - underpainting, që është, zonat më të mëdha të foto.
4. Pastaj, duke përdorur materiale të zgjedhur dhe mjetet (për shembull, vaj dhe furçë ose paleta thikë) I krijuar një tablo, I marr ngjyrat dhe përshkruajnë detajet e pikturave.

Unë jam i lumtur për të kryer punën për përdorim komercial, dekoratave brendshme, presenta, si dhe puna e studentit. Nëse dëshironi, unë mund ta plak fotografinë ose ta rregulloj atë në një kornizë baguette.

Pse do t’ju ​​pëlqejë rezultati

Porosit një pikturë Alwaysshtë gjithmonë një zgjedhje e shkëlqyeshme! Unë jam një artist profesionist me përvojë të gjerë praktike, Prandaj, bashkëpunimi ka një numër përparësish:

cilësi e lartë e punës;
duke marrë parasysh dëshirat tuaja (stili i punës, shkalla e vizatimit, formatin e dëshiruar, karakteristikat e sfondit, materiali i punës (akrilik, vaj, gouache, etj);
shpejtësia e ekzekutimit (mesatarisht 2-3 ditë);
Mundësia e regjistrimit të pikturave në një baguette;
foto mund të porositen nga distanca;
Nëse keni ndërmend të dekoroj imazhin e suvenireve, për shembull, T-këmisha, I zhvilluar një projekt ose përkthyer një imazh në formë elektronike.

Kontakt - Unë gjithmonë dëgjoni me kujdes për nevojat e konsumatorëve, të intricacies minutest zbatuar idetë!