Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Мост Аничков, 80x40, хартија, гваш, 2002
02.01.2018
Мост на банка, 80x60, хартија, гваш, 2002
Мост на банка, 80x60, хартија, гваш, 2002
04.01.2018

Пергамонски олтар. Античка скулптура. 70х70 занает, маркер. 2004

главните » графика » Пергамонски олтар. Античка скулптура. 70х70 занает, маркер. 2004

Пергамонски олтар

Пергамонски олтар. Античка скулптура. 70х70 занает, маркер. 2004