Художник -
Олег Соловьев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловьев
  • Сделано в 1998

Pekuncén jeung grafik

Pekuncén jeung grafik - ieu salawasna solusi pikaresepeun pikeun hiasan barang promosi, hal parabot hiasan di jero, kitu ogé jadi dadasar pikeun karya seniman sagala. Pekuncén bisa jadi diperlukeun henteu ukur jadi hiji unsur decor: kadang fakultas mahasiswa seni-grafis butuh bantuan profésional, anu bakal migawé maranehna atawa ngaropéa gambar, lamun kinerja kualitas teu cukup waktu, atawa jejer henteu ngabalukarkeun inspirasi. Kuring Anjeun tiasa urutan gambar na grafik kualitas luhur: Kuring gawe dina rupa-rupa gaya, kalayan bahan béda, jadi sanajan customer paling nuntut bakal wareg jeung gawé babarengan.

Proposal pikeun connoisseurs

desain grafis dina pagelaran kuring eta kaasup henteu ngan hiji sketsa on karton, karajinan kertas atawa watercolor. Kuring gawe salaku grafik komputer, sangkan kuring bisa kana tatanan:

desain pola logo parusahaan;
tattoo sketsa;
hiji lukisan interior;
karya murid;
gambar piaraan;
potret jeung sajabana.

Kami artis kalayan pangalaman éksténsif, jelema, anu harian devotes jam ngaronjatkeun kaahlian maranéhna. Kuring nyaho téhnik béda jeung teken téhnik, gawe dina tablet grafis jeung bahan 'tradisional' - kanvas, kertas, jsb. Anjeun tiasa pastikeun, Karya kuring moal papanggih kabeh kabutuhan Anjeun tur sarat, kasampak aesthetically pleasing. Teken atawa grafik bakal ngajawab sakabéh pancén nya ditugaskeun: Mun logo ieu, mangka baris dianggo dina kasadaran Anjeun bisnis jeung ngajawab masalah bisnis séjén, lamun mesen hiji gambar sakumaha kado hiji - eta pasti bakal mangga sarta tambahan kejutan, anu bakal prepodneson. Karya kuring éféktif kokotéténgan dina interior nu, jeung gambar murid salawasna aya ngaapresiasi, sabab sasuai jeung sarat, ditumpukeun dina eta ku guru.

kualitasna alus sarta kekecapan dijalankeunnana karya pajeulitna wae, nedunan originalitas, nyiptakeun karya ekslusif nurutkeun kahayang anjeun - nu mangrupa naon distinguishes karya abdi tina usulan seniman sarta désainer séjén.

dianggo utamana

Kami siap sangkan ngaéksekusi urutan wae! alamat, ulah poho pikeun:

deadlines;
Lamun perlu aya grafik komputer, lajeng pilih bahan, nu hoyong ningali karya (kardus, kanpas, kraft; gambar kamajuan, di pensil, pens gél, tinta, jeung sajabana);
wujud jeung ukuran;
kabéh sarat pikeun gambar nu, contona, gaya nu dimaksud, fokus dina detil, jsb.

pakasaban abdi - ieu sok sari pati of profesionalisme, simbiosis na kalawan kreativitas, kituna gambar jeung grafik - teu mung hiasan interior, tapi ogé alat pikeun kauntungan, lamun make eta pikeun tujuan komérsial!