pelukis -
Oleg Solovyov

About Me

Aku - artis. tembung, sing bangga kanggo taun sawise aku bisa ngomong bab aku. Great Eugène Delacroix ngandika: "Painting – neboltlivoe seni, lan iki kamulyan owahan sawijining ". Gambar sing bakal ngomong liyane babagan kula, saka sembarang crita. Golek panggilan - iku arang banget angel. nanging nalika karya tenan renaning ora mung nitahake, nanging akeh - iku luar biasa ndhukung lan menehi kekuatan.

karya sandi sing kapenuhan ing kepinginan kanggo nuduhake donya liwat mata lan raos. Ora saben wong bakal setuju karo sesanti artis Oleg Solovyov, nanging akèh wong ing donya, lan sing bisa dening Kandinsky, Picasso utawa Chagall koyone primitif. Lan senadyan kasunyatan, sing manggon ing donya Highly teknologi, seni lukisan ing kanvas lan kertas wis ora ilang sawijining Pesona.

gaya Kula

Liyane lan liyane wong arep supaya lukisan saka artis. nanging, ora akeh pangerten ing lukisan, ilang ing macem-macem ageng saka gaya lan bahan. Saben artis wis cara dhewe karya, cara sing werna Search, wangun lan gaya. karya - kontemporer. Lan senadyan lukisan - lan gambar kuna ing donya, Aku luwih seneng luwih pop art, avant-garde.

Pangadeg avant-garde dianggep dening Wassily Kandinsky. Apa ngremenaken punika gaya ing gambar?

  • Panelusuran kanggo formulir anyar, receptions, gaya, support inovasi ing donya lukisan.
  • Ngaku klasik lan dikenali universal, pambrontakan. seni avant-garde wis permeated karo Roh saka revolusi lengkap.
  • gambar karakter - kontrovèrsial, ambigu, Komplek.
  • Reaksi kanggo siji Gambar saged polar, nanging mesthi ora bakal ninggalake wong indifferent. Akeh dienggo klebu ing Keuangan seni donya. Master paling misuwur ing avant-garde - Salvador Dali, Marc Chagall, pit Mondrian, Pablo Picasso lan liyane.

gambar pop punika relatif anyar, ing tengah 20 abad. Lan minangka salah siji saka cabang saka avant-garde, Iku nuduhake pengaruh budaya populer. Sing gambar pop Factorij ing Patani perlune ing wilayah kayata seni situational lan kinetik, abstrak expressionism, Neo-Pop Art.

gaya iki dipilih seniman, seeking kanggo nuduhake urip unvarnished watara, ironically deride vulgarity modern, apathy lan evils liyane masyarakat. Sing kok aku dadi cedhak gaya mirunggan ngageti iki ing donya seni.

Aku nyoba kanggo nyambung saperangan penmanship, Mulane kang digawe gaya dhewe, tulisan seni dhewe. Lukisan sing asring kapenuhan allegories, metaphors, understatement aneh.

Sing bisa dhawuh?

Painting supaya - cara apik banget kanggo nambah uniqueness kanggo interior sembarang, nalika fungsi ora kompromi. mesthi, sampeyan bisa tuku Gambar siap-digawe. titik, persis ngomong pikirane, sesanti kanggo lukisan mangsa, waé.

Yen klien looking for an hadiah mboten umum kanggo kanca, kulawarga lan nemu pilihan cocok antarane karya rampung - kontak. Supaya kerumitan sembarang bakal rampung ing wektu ing rega cukup.

Apa Gambar aku ngecet ing urutan?

  • Kanggo saiki paling solusi - portrait. Utawa gambar saka foto. Supaya ngadeg artis – Saiki iki unik kanggo liburan sembarang, kanggo alesan. Mlaku kaleksanan lukisan ing kanvas saka foto bakal pleased kanggo menang saiki, minangka cah, lan lanang ing taun. Pictures of supaya - iki pilihan sing paling apik kanggo bisnis, banget sibuk, lan padha ora duwe wektu kanggo posing in ngarepe artis. Aja manawa - Aku bakal njupuk menyang akun kabeh sadurunge sarujuk rincian: tonality, technique, gaya.
  • Graphics - basis saka karya artis sembarang. Aku bisa order teken ing topik milih ing karton utawa cat banyu kertas. Uga, Aku bisa karo grafis komputer, supaya pelanggan bisa Count ing: desain logo perusahaan, tato gambar, drawing lan pet liyane.
  • lukisan lenga kanggo supaya - rinci interior mewah. kasunyatan, Aku ora bisa kurban sampeyan.
  • Lanskap - unik lan Srengenge katon padhang gambar, uga ing kutha-kutha piyambak. Ing pungkasan abad padha banget populer ing Eropah, lan saiki gaya ing negara kita. gambar kuwi Versatile: iku cocok kanggo katon ing kamar wae. mung, Apa kudu mbayar manungsa waé kanggo - gaya.
  • lukisan abstrak kebak energi lan expression. Iku bakal bungahaken pelanggan lan tansah narik kawigaten manungsa waé. Lukisan ing gaya iki arang banget populer. lukisan lenga ing kanvas ing gaya abstrak seni utawa pop art bakal nambah logat gedhe kanggo kamar wae.

Ing peculiarity saka karya

  • ukuran godhong - pilihan customer kang wangun sembarang.
  • Gaya - kapilih dening customer.
  • Material - kanvas, karton, kertas, kraft.
  • peralatan: lenga, acrylic, ink, gouache, grafis, media campuran, pen gel, etc..

Apa sing sampeyan wareg karo asil?

  • Gambar quality.
  • Kacepetan eksekusi.
  • Gambar bisa dhawuh mbatalake.
  • on request, Aku bisa nerjemahake gambar menyang wangun elektronik.
  • cara pembayaran trep.

Lukisan ing pedalaman

Pilih Gambar kanggo hiasan interior - tugas angel padha, uga babak sawijining. Ngirim njupuk menyang akun akèh katrangan: Furnitur, Jadwal, werna, ukuran kamar lan waé. Tuku lukisan kanggo interior ing Rusia mbutuhake kawruh tartamtu lan pangertèn saka gaya. Bener kain milih bakal bungahaken kanca lan kulawarga, akèh Dhiskusi bab rasa manungsa.

lukisan Kula, dileksanakake dening beda Techniques lan Techniques drawing, bakal katon aesthetically kang nyenengke lan nyengsemaken lan mesthi bakal please loro pemilik, lan penonton. Tuku lukisan kontemporer kanggo interior - iku tegese tuku Piece artis, lan saben Gambar, Profesional Industry, langsung dadi ibukutha.

Saben karya - iki pet profesionalisme, Adhedhasar pilihanipun lan eksklusif, kang mung bakal.

Conto karya bisa katon ing portofolio ing kaca utama

Punapa punika biaya kanggo supaya lukisan saka artis

Ukuran gambar biaya
miniatur от 5000 RUR
cilik от 10000 RUR
Central от 15000 RUR
luwih от 20000 RUR
sakabèhé dipunrembag individu

reregan:

  • Iku nuduhake rega saben, tanpa reresik ing pigura
  • Price bisa beda-beda, gumantung bahan lan teknologi eksekusi sawijining.
  • rega Final wis kawangun ing basis saka masalah, kangelan eksekusi lan wektu.

tatanan:

1996-2000 – Piyambakipun lulus saking Chelyabinsk Art College, Fakultas desain
2000-2007 – Piyambakipun lulus saking Art lan Industrial Academy. siskin (fly), desain dhingklik Komunikasi