Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Пергамонски олтар
Пергамонски олтар. Античка скулптура. 30x20 хартија, мастило. 2004
05.01.2018
Собраниска сала на Академијата за уметности Штиглиц. 110х70, картон, молив, пастелно. 2006
07.01.2018

Railwayелезничка станица Витебск. 60x60, црна хартија, бело пенкало со хелиум. 2005

главните » графика » Railwayелезничка станица Витебск. 60x60, црна хартија, бело пенкало со хелиум. 2005

Railwayелезничка станица Витебск. 60x60, црна хартија, бело пенкало со хелиум. 2005