Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Собраниска сала на Академијата за уметности Штиглиц. 110х70, картон, молив, пастелно. 2006
07.01.2018
Мантис
09.01.2018

Цртеж на бубачки. Gиновски стап инсекти.

главните » графика » Цртеж на бубачки. Gиновски стап инсекти.

Цртеж на бубачки. Gиновски стап инсекти.

Цртеж на бубачки. Gиновски стап инсекти.