Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Мост на банка, 80x60, хартија, гваш, 2002
Мост на банка, 80x60, хартија, гваш, 2002
04.01.2018
Railwayелезничка станица Витебск. 60x60, црна хартија, бело пенкало со хелиум. 2005
06.01.2018

Пергамонски олтар. Античка скулптура. 30x20 хартија, мастило. 2004

главните » графика » Пергамонски олтар. Античка скулптура. 30x20 хартија, мастило. 2004

Пергамонски олтар

Пергамонски олтар. Античка скулптура. 30x20 хартија, мастило. 2004