Сликар -
Олег Соловиев
  • 8 964 362 30 50
  • sovdesign@mail.ru
  • © Олег Соловиев
  • Направено во 1998
Пергамонски олтар
Пергамонски олтар
05.02.2018
Урбан пејзаж
05.02.2018

Тврдината на Петар-Павел

главните » графика » Тврдината на Петар-Павел

Лежај. Тврдината на Петар-Павел. 80х40 занает, молив за јаглен. 2002Г.